Dierenspeciaalzaak Dobey Scheveningen

De Dobey dierenspeciaalzaken in Scheveningen en Leidschenveen hebben zich gespecialiseerd in het geven van voedingsadviezen voor huisdieren. Het komt regelmatig voor dat huisdieren kleine klachten hebben die door de juiste voeding en/of voedingssupplementen kunnen worden opgelost.
 
Dobey houdt jaarlijks ook speciale dagen waarop een dierenarts langskomt om te enten en te chippen, een trimmer advies geeft hoe je de huid en vacht van je huisdier kunt verzorgen of je informatie kunt krijgen over voeding.
 
De twee dierenspeciaalzaken verkopen geen konijnen en knaagdieren. Er zitten te veel kleine huisdieren in een knaagdieropvang te wachten op een tweede kans. Dobey verwijst daarom door naar  knaagdieropvang ‘Het Knagertje’ en ‘Het Knaaghof’. Als je besluit om een huisdier een tweede kans te geven dan geeft Dobey een kortingsbon voor 20% korting op de eerste noodzakelijke aankopen voor je nieuwe huisdier. Ga dus eerst eens langs bij het asiel of bij de knaagdieropvang als je een knaagdier als huisdier wilt aanschaffen.
 
Stevinstraat 135
2587 ED
Den Haag
T:070-3541746

ma. 11.00 - 18.00 uur
di., wo., en vrij. 9.00 - 18.00 uur
do. 8.00 - 18.00 uur
za. 9.00 - 17.00 uur