Stadsboerderij de Landzigt

De stadsboerderij is een plek in de stad waar jij en je kinderen kunnen zien wat er dagelijks op een boerderij allemaal gebeurt. Iedereen van jong tot oud is welkom. De stadsboerderij is ook een (duurzame) ontmoetingsplaats voor mensen uit de buurt. De stadsboerderijen verzorgen educatieve activiteiten, lessen voor het basisonderwijs en stimuleren verantwoord huisdierenbezit.
 
De beheerders van de stadsboerderijen kunnen je veel vertellen over het houden van huisdieren. En als zij het niet weten, kunnen ze je verwijzen naar andere deskundigen.
Op de stadsboerderijen wordt ook regelmatig voorlichting gegeven over het houden van huisdieren, samen met medewerkers van andere Huisdier Informatie Punten. 
 

Klik hier voor een overzicht van alle stadsboerderijen

Aristoteleslaan 143
2493 ZN
Den Haag
T:070-444 75 95

Di t/m zon : 9.00 tot 17.00 uur

Bereikbaarheid:

Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid van stadsboerderij de Landzigt 

ratten
Soort dier: ratten
Naam: Ratten
Geslacht: Vrouw

Dit zijn Jezabel, Sandy, Lilith en Abygail, 4 lieve ratten geboren op 31-10-2015. Ze komen oorsponkelijk van knaagdierenopvang 't Knagertje, maar logeren tijdelijk op stadsboerderij Landzigt.
 Zij zijn op zoek naar een lief baasje dat hun een 2e kans wil geven. Bij interesse kunt u contact opnemen met de boerderij beheerders.  Inmiddels hebben Abygail & Sandy een nieuw baasje gevonden!